benefiet voor transnationale conferentie van sociale beweging in Congo DRC

benefiet voor transnationale conferentie van sociale bewegingen over de toekomst van Congo DRC
in Joe’s Garage: Pretoriusstraat 43 Amsterdam
Donderdag 15 mei 2014, 19:00u

Dood me niet vanwege mijn mineralen!CONGO_FIGHTING_1276491f

http://www.joesgarage.nl/events/benefit-congo-conference

Sinds 1996 verscheurt, verkracht en doodt een oorlog in het oosten van de Democratische Republiek Congo de plaatselijke bevolking. Verschillende conferenties van verschillende politieke richting zijn zonder succes georganiseerd. Een grote VN-missie om zogezegd de regio te stabiliseren is actief sinds de afgelopen tien jaar, terwijl de situatie alleen maar erger wordt.
Om niet mede-verantwoordelijk te zijn voor non-assistentie aan mensen in gevaar, hebben we het opportuun gezien om een internationale conferentie over sociale beweging te organiseren met als doel het creëren van een permanent sociaal lichaam in al zijn aspecten, teneinde de sociale dynamiek te bevorderen op nationaal niveau en een lobby op internationaal niveau .
Deze conferentie in 2015 in Nederland zal Congolezen in diaspora en in Congo samenbrengen. We zullen partners van de Afrikaanse, Amerikaanse en Europese civil society verenigen om zo te profiteren van hun expertise in de vreedzame oplossing van problemen.

All Included / Afrique -Europe Interact
http://www.allincluded.nl/posts/conference-congo/
http://www.afrique-europe-interact.net/?article_id=113&clang=1

Volkseten Vegazulu is een volkskeuken, elke maandag en donderdag, 19u, veganistisch eten voor 4 € of donatie. Alle winst gaat naar sociale en politieke strijd. Geen reservering.

We zijn altijd op zoek naar koks. Alle hulp is welkom in de keuken. Ervaring niet vereist. Genieten is het een must. Als u wilt weten welke dagen nog steeds beschikbaar zijn in het schema, stuur een email naar joe [ at] squat.net en boek zelf een avond. Je kan natuurlijk ook deelnemen door mouwen op te stropen en de afwas te doen.

Volkseten Vegazulu http://www.joesgarage.nl/volkseten-vegazulu