benefiet All Included

benefiet African dinner
donderdag 12 december 2019
19u in Joe’s Garage (4 euro)
Pretoriusstraat 43, 1092 EZ Amsterdam

What’s Included?

All included is een initiatief dat strijdt voor vrijheid van mobiliteit en recht op verblijf voor migranten. In een tijd waarin globalisering een feit is moet migratie erkend worden als een deel van een package deal. All included dus. Dit betekent: geen illegaliteit, geen vreemdelingendetentie en geen gedwongen uitzettingen.

Met het verdwijnen van de nationale grenzen verdwijnt de nationale identiteit. Iedereen wordt wereldburger en ongeacht afkomst verdient eenieder gelijke rechten en gelijke kansen. Daarom ook voor migranten gelijkwaardige ‘all included’ rechten en plichten.

Allincluded.nl strijdt voor een open samenleving middels buitenparlementaire acties die ingrijpen in het politiek klimaat van assimilatie, geslotenheid en angst. Middels directe hulp aan uitgeprocedeerde asielzoekers en andere mensen zonder verblijfsvergunning worden aanklachten tegen de wantoestanden van de huidige politiek uitgedragen. Wij willen een bijdrage leveren aan het publieke debat met alternatieve visies op migratie en globalisering die uitgaat van open grenzen, solidariteit en eigen initiatief.

All Included is actief in Afrique-Europe Interact (AEI), een netwerk van Afrikaanse en Europese zelf-organisaties. AEI werkt enerzijds aan gezamenlijke projecten en acties en anderzijds aan onderlinge ondersteuning.
Iedereen welkom.

I want everything All Included